Καλώς ήλθατε στο Labyrinth Theme Park!

Ένας μοναδικός οικογενειακός διασκεδαστικός προορισμός της Κρήτης!

Απολαύστε μια αυθεντική, διαδραστική και διασκεδαστική ημέρα για όλη την οικογένεια!

Μπείτε στον κόσμο του Λαβύρινθου και ρωτήστε τον εαυτό σας, «θα μπορούσε ενδεχομένως να υπάρξει κάποια αλήθεια σε όλα αυτά;" Πόσος μύθος και πόση πραγματικότητα κρύβεται πίσω από τη μεγαλύτερη ιστορία ηρώων που ειπώθηκε ποτέ!

Μέσα στα 1.300 τ.μ. του Λαβύρινθου συχνά μεταβαλλόμενα μονοπάτια, με σκάλες, εναέριες γέφυρες και πύργους, ο συναρπαστικός μύθος του Έλληνα ήρωα Θησέα και του καταστροφικού, τρομακτικού αλλά τραγικού Μινώταυρου, ζωντανεύει... Ένας μύθος που περιλαμβάνει Θεούς και τέρατα, ήρωες και βασιλιάδες, και την πάλη για την εξουσία μεταξύ των δύο κύριων πόλεων-κρατών της εποχής - Αθήνα και Κρήτη.

Αυτοί οι θαυμάσιοι μύθοι έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και έχουν δικαίως ξαναειπωθεί επί χιλιάδες χρόνια. Είναι ένα ανεξίτηλο, αναπόσπαστο, αναπόφευκτο μέρος του πολιτισμικού υπόβαθρου και της κληρονομιάς μας. Ωστόσο, η προέλευσή τους αναπτύχθηκε σε μια ευρεία ποικιλία διαφορετικών τρόπων και για την αντιμετώπιση πάρα πολλών διαφορετικών κοινωνικών, πολιτικών και ψυχολογικών αναγκών. Μας παρέχουν γνώσεις σχετικά με την ανθρώπινη φύση που ισχύει τόσο σήμερα όσο ίσχυε και πριν από 3.000 χρόνια!

Οι περισσότεροι μύθοι έχουν έναν πυρήνα αλήθειας... Είναι στο χέρι μας να τον βρούμε.

Αλήθειες κρυμμένες βαθιά μέσα σε ένα λαβύρινθο φαντασίας, πραγματικότητας και μυθοπλασίας!

Θα τολμήσεις να προκαλέσεις τον Μινώταυρο και να χάσεις την αίσθηση του προσανατολισμού στα μακριά και δύσκολα μονοπάτια του λαβυρίνθου;

Το να χαθείς δεν ήταν ΠΟΤΕ τόσο διασκεδαστικό!