Το θρυλικό on-line παιχνίδι διαφυγής είναι επιτέλους μια "ζωντανή" εμπειρία, φέρνοντας οικογένειες και φίλους μαζί για επίλυση γρίφων!

Πριν από 11.000 χρόνια, υπήρχε ένα νησί στη μέση του ωκεανού , κατοικούμενο από μια ευγενή και ισχυρή φυλή ανθρώπων. Ο θεός Ποσειδώνας εξουσίαζε τις θάλασσες και έκανε τον πρώτο του γιο, τον Άτλας, βασιλιάς του νησιού. Οι άνθρωποι αυτής της γης είχαν μεγάλο πλούτο χάριν στους φυσικούς πόρους του νησιού. Το νησί ήταν το σημαντικότερο κέντρο εμπορίου. Οι ηγέτες ασκούσαν εξουσία στο λαό και τη γη αυτού του νησιού καθώς και στην Ευρώπη και την Ασία.

Για πολλές  γενιές, οι Άτλαντες  ζούσαν  απλή, ενάρετη ζωή. Σιγά σιγά όμως άρχισαν  να αλλάζουν. Η απληστία και η εξουσία άρχισε να τους διαφθείρει. Όταν ο θεός  Δίας  είδε την ανηθικότητα των ατλάντων, κάλεσε  τους υπόλοιπους  θεούς  για να καθορίσουν  μια κατάλληλη  τιμωρία.

Σε μια βίαιη νύχτα η Ατλαντίδα καταστράφηκε από σεισμούς και πλημύρες . Το νησί, ο λαός της και η μνήμη της χάθηκαν στο βυθό της θάλασσας.

Μια ομάδα ατόμων αποφασίζει να βρει τη χαμένη Ατλαντίδα αλλά όταν μπαίνουν στο ναό ανακαλύπτουν ότι δεν υπάρχει διέξοδος…

Έχετε μόλις 50 λεπτά για να  ανακαλύψετε τα μυστικά της Ατλαντίδος και να δραπετεύσετε πριν χαθείτε στα ερείπια για πάντα.