Ο Λαβύρινθος έχει σχεδιαστεί από τον Adrian Fisher, ο οποίος είναι αναγνωρισμένος παγκοσμίως ως Νο.1 κατασκευαστής λαβυρίνθων. Έχει δημιουργήσει περισσότερους από 600 λαβύρινθους σε όλο τον κόσμο. Ο Λαβύρινθος έχει έκταση περίπου 1300τμ. Είναι κατασκευασμένος από ξύλινες κολώνες και panel με συνολικό μήκος των μονοπατιών του πάνω από 1 χιλιόμετρο. Ο Λαβύρινθος είναι 3 διαστάσεων, με σκάλες, εναέριες γέφυρες και πύργους, όπου μπορείτε να σταματήσετε και να ξεκουραστείτε ή να απολαύσετε τη θέα.

Είναι κατάλληλος για μικρούς και μεγάλους. Τα μονοπάτια είναι κατάλληλα για χρήστες αναπηρικών αμαξιδίων και υπάρχει έξοδος κινδύνου. Φυσικά είναι μεγάλη διασκέδαση για ομάδες που μπορούν να περάσουν τις ώρες γελώντας μεταξύ τους! Ο στόχος είναι να βρείτε τα πολλά σημεία με τις ενδείξεις μέσα στον λαβύρινθο, να φτάσετε στο κέντρο όπου ο Μινώταυρος είναι κρυμμένος, και στη συνέχεια να αποδράσετε!

Στο δρόμο σας θα ανακαλύψετε πολλά πράγματα που δεν ξέρατε για τον μύθο. Αν καταφέρετε να νικήσετε τον χρόνο και να σφραγίσετε την κάρτα σας σωστά, μπορείτε να αποκτήσετε ένα πιστοποιητικό και να κερδίσετε ένα βραβείο. Απλά, όταν νομίζετε ότι έχετε απομνημονεύσει τη διαδρομή και νομίζετε ότι αύριο μπορείτε να κερδίσετε αυτό το βραβείο... κάνετε λάθος!

Ο Λαβύρινθος έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί σε ενότητες - έτσι ώστε το σύστημα των δρόμων αλλάζει τακτικά!

Θυμηθείτε να φορέσετε ένα καπέλο και να κρατάτε ένα μικρό μπουκάλι νερό μαζί σας για τις ζεστές μέρες του καλοκαιριού! Οι περισσότεροι επισκέπτες θα περάσουν 30-45 λεπτά μέσα στο Λαβύρινθο.

labyrinth_01.jpg labyrinth_02.jpg labyrinth_03.jpg

labyrinth_04.jpg labyrinth_05.jpg