Το θεματικό πάρκο Λαβύρινθος είναι ένας οικογενειακός προορισμός με πολλές διαδραστικές δραστηριότητες και αξιοθέατα. Είναι φωλιασμένο στους καταπράσινους λόφους πάνω από την πόλη της Χερσονήσου σε μια έκταση 15 στρεμμάτων.

Το κύριο θέμα του πάρκου είναι ο Λαβύρινθος, αλλά θα υπάρχουν και πολλά άλλα πράγματα να κάνει κανείς επίσης! Απολαύστε την ποικιλία των βίντεο για το Μινωικό Πολιτισμό που θα προβάλλονται όλη την ημέρα στην αίθουσα προβολών. Πάρτε μέρος σε ένα γύρο μίνι-γκολφ, ή επιτρέψετε στα παιδιά μια διαδρομή με τις διαθέσιμες γουρούνες και τζιπ (ηλεκτροκίνητα - παιδικά)! Υπάρχει ένα οικολογικό πάρκο για τους λάτρεις της φύσης με Κρητικά βότανα, τοπικά φρούτα και λαχανικά και πολλά φυτά. Φυσικά, τα μικρά παιδιά μπορούν επίσης να απολαύσουν τον πέτρινο Κρητικό Λαβύρινθο.

Αφού εξασκήσετε τον εγκέφαλό και τα πόδια σας, ένα εντυπωσιακό καφέ, που θυμίζει την αρχαία Κνωσό, είναι εκεί να σας εξυπηρετήσει και να σας χαλαρώσει! Δροσιστικά ποτά, μια επιλογή από πικάντικες και δροσερές σαλάτες και σάντουιτς και άφθονο παγωτό για τα παιδιά, θα κρατήσετε την πείνα και τη δίψα σας μακριά!

Το πάρκο βρίσκεται στο 4 χλμ. του δρόμου Χερσονήσου - Καστελίου, στην πλαγιά του λόφου πάνω από τη Χερσόνησο. 

Βρίσκεται μεταξύ του Crete Golf Club και του Village Heights Resort.

Ο λαβύρινθος

Κρητικός λαβύρινθος

Μίνι γκολφ

WRC

Ιππασία

Μίνι φάρμα

Escape Atlantis

Μικρό χωριό

Τοξοβολία

Εργαστήρι κεραμικής

Βιολογικός κήπος

Καφετέρια

labyrinth_04.jpg golf_01.jpg cretan_labyrinth_02.jpg

eco_garden.jpg carts_04.jpg labyrinth_05.jpg